Caminada Popular

Pel dia 19 d'octubre la nostre proposta inclou una bona caminada popular i una botifarrada per esmorzar, una sortida ben completa... no us la podeu perdre!! 
Ens trobarem al pàrquing del CAP de Sant Sadurní a les 8:30h. per dirigir-nos cap a Espiells on esmorzarem. Es una ruta ben assumible per tothom (13 Km.) amb un nivell de dificultat baix.  
Recorregut: Sant Sadurní, Caves Raventós i Blanc, Caves Codorniu, Espiells, Caves Juvé i Camps, Caves Castell de Vilarnau, Can Catassús, Pont de Monistrol i Sant Sadurní. 

La botifarrada que hem previst de fer per esmorzar té un cost molt baix... tots els caminadors que en vulguin participar hauran de fer un pagament de 5€ a la sortida de la caminadaUn preu de ganga si tenim en compte que inclou pa amb tomàquet, botifarra, aigua, cava, cafè i postres. El que no hi estigui interessat pot portar-se l'esmorzar de casa, naturalment... però la nostre intenció és aconseguir que el major nombre possible de caminadors s'hi afegeixin.
Si teniu interès en participar en l'esmorzar, per tal de que puguem fer-ne l'organització adequada, us agrairem que ens envieu un correu a l'adreça esmorzartrekking@gmail.com indicant la vostra participació. A poder ser, abans de divendres o el mateix divendres. 
La caminada és oberta a tothom. Us hi esperem!!!