FER-SE SOCI

Fer-se soci del Trekking Sant Sadurní és molt senzill i econòmic, només us costarà 15€* anuals!!


Instruccions per a fer-se soci de Trekking Sant Sadurní:


1. Imprimiu els següents documents: FITXA_DE_SOCI, Ordre_Domiciliació.
2. Empleneu-los i signeu-los.
3. Ens els feu arribar deixant-los a la bústia que tenim al Casal d'Entitats de Sant Sadurní o els podeu entregar en mà qualsevol dia que fem reunió de grup (el dia i el lloc de la propera reunió s'informa sempre en aquest mateix bloc, columna de la dreta, apartat "propera reunió del club").


Si teniu cap inconvenient per imprimir els documents o per emplenar-los us podeu dirigir a nosaltres qualsevol dia  que tinguem reunió i us atendrem molt gustosament. També podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l'adreça trekking.santsadurni@gmail.com.


Si us feu socis obtindreu descomptes en la compra de material del club, en els autocars que s'organitzen per anar a caminades organitzades (p.e. caminades de resistència com la Marxa dels Castells de la Segarra, ...) o a altres que nosaltres mateixos organitzem (Sant Sadurní - Montserrat, Sant Sadurní Sitges, ...). En definitiva, tindreu descomptes en tot allò que organitzem des del nostre Club i només per 15€* l'any!! Una ganga!!


Actualment no formem part de la FEEC (Federeació d'Entitats Excursionistes de Catalunya) ,però tenim un acord amb l'AEM (Agrupació excursionista de Martorell) que ens permet tramitar carnets per a tots els socis del Club Trekking que desitgin estar federats.


*15€ és la tarifa establerta per a l'any 2015. Les quotes es paguen per anys naturals (de gener a desembre). Les altes que es realitzin a mitjans de temporada tindran vigència només fins a final d'any.
El Club té la potestat de modificar la tarifa per propers anys, tot i que s'informarà per antelació en aquest mateix bloc els canvis que es decideixin aplicar.