Ruta Sant Pere

Pel dia 15 de juny la nostre proposta inclou una bona caminada i una butifarrada per esmorzar, una sortida ben completa... no us la podeu perdre!! 
Ens trobarem al pàrquing del CAP de Sant Sadurní a les 7h. per dirigir-nos cap a Sant Pere de Riudebitlles. Es una ruta força llarga (25 Km.) però amb un desnivell baix i amb un nivell de dificultat mig. La ruta inclou visitar l'aqüeducte de Sant Pere, anomenat el "Pont Nou".
L'origen d'aquest element arquitectònic es remunta a l'Edat Mitja, segle XIII,  i ha estat reconstruït en diverses ocasions. L'objectiu d'aquesta construcció era portar aigües de rec cap a molins i horts i es considera un element patrimonial rellevant de la nostra comarca.
La butifarrada que hem previst de fer per esmorzar té un cost molt baix... tots els caminadors que en vulguin participar hauran de fer un pagament de 5€ a la sortida de la caminada. Un preu de ganga si tenim en compte que inclou pa amb tomàquet, botifarra, aigua, vi, cafè i postres. El que no hi estigui interessat pot portar-se l'esmorzar de casa, naturalment... però la nostre intenció és aconseguir que el major nombre possible de caminadors s'hi afegeixin.
La caminada és oberta a tots els socis i sòcies del C.E. Trekking Sant Sadurní.

Cap comentari: