SOLIDÀRIA 2013

El diumenge, dia 15 de setembre, organitzem una nova caminada en benefici de l'Associació NEN. Com sabeu, aquesta associació té l'objectiu principal d'ajudar a nens afectats per Neuroblastoma. Podeu obtenir més informació d'aquesta entitat en el següent enllaç: http://asociacion-nen.com/

Per participar a la caminada cal comprar un tiquet (aportació mínima 3€) que es posarà a la venda a la diada esportiva, el día 14 de setembre, i que tindrà lloc a Sant Sadurní. També podeu fer el pagament el mateix dia de la caminada abans de iniciar-la.
L'import íntegre recollit de la caminada serà ingressat al compte que s'ha disposat per ajudes a la Associació.
La compra del tiquet no obliga a participar a la caminada doncs, en aquests casos, hi ha força gent que, tot i no participar a la caminada, desitja col·laborar amb aquest acte solidari.

Dades de la caminada:

Dia i hora: 15 de setembre, a les 9 del matí.
Lloc de sortida: Iniciem la caminada des de l'aparcament que es troba al costat mateix del CAP Sant Sadurní.
Distància: entre 10 i 12 Kilòmetres.
Cal portar esmorzar i beure. El Club Excursionista Trekking Sant Sadurní obsequiarà als participants amb cava i refrescs durant l'esmorzar.
La Ruta prevista arriba fins a Espiells per camins fàcils aptes per a tothom, la poden fer grans i petits, tot i que recomanem una edat mínima de 8 anys. És convenient portar calçat adequat a caminar per camins poc accidentats tenint en compte que la major part del recorregut transcórrer per pistes i senders no asfaltats i poc dificultosos.

Perquè cal participar en aquesta caminada?

Motius per participar-hi no en falten, però us en podem dir uns quants. El primer i més important és col·laborar amb nens que es mereixen sobradament aquesta ajuda i les que calguin.
També és un bon motiu el fet de caminar amb grup, és un bon esport i es gaudeix de la companyia d'altres veïns de la vila i fins i tot, es pot conèixer gent nova.
Per a alguns, és possible conèixer indrets dels voltants de la vila on encara no s'hi hagi estat mai.
Per això, us convidem a participar-hi i a gaudir al màxim d'aquesta diada.


Animeu-vos a participar, és per una bona causa i compartirem una bona estona tots plegats!