Col·laboració Via Catalana

La Via Catalana és la cadena humana que es farà l'Onze de setembre de 2013. El C.E. Trekking Sant Sadurní s'ha ofert per acompanyar a peu a totes les persones que s'hagin inscrit per participar en aquesta cadena en els trams que s'han assignat a Sant Sadurní i que tinguin l'interès d'anar-hi caminant. Com sabeu, es tracta dels trams 352, 353, 354 i 355 (500 metres cadascun) i que corresponen a les fites quilomètriques 1223 i 1224 complertes de la N-340.
Ens trobarem a la plaça Manel Raventós, coneguda també com plaça del Miró, a les 12h. La ruta transcórrer per camins muntanyencs, però bastant amplis i transitables, evitant corriols complicats i de fort desnivell. Amb una distància aproximada de 8 Km. pretenem fer aquesta caminada a un ritme tranquil i apropiat per a tothom. No anem a fer una cursa ni tampoc es tracta de fer cap competició. Volem fer d'aquesta caminada, una caminada popular i festiva, una passejada muntanyenca que ens permeti gaudir de l'entorn i de la companyia.
Aquesta caminada és apte per a totes aquelles persones que tinguin un cert costum o hàbit de practicar un esport o simplement, pels que tenen el costum de sortir a caminar tot sovint. Tot i així, cal dir que NO és recomanable si patiu algun tipus de lesió física.
Poden venir menors d'edat però cal que vinguin acompanyats per un adult, el qual n'assumeix la responsabilitat.
Es necessari portar un calçat adequat (calçat de muntanya o esportiu) i recomanem portar una gorra o similar si el dia és assolellat. Fins i tot, no està de més portar crema solar per protegir-se del sol. També és indispensable portar-se una mica d'aigua o beguda isotònica tot i que l'organització també ens n'ofereix a l'arribada. El destí de la caminada és  "El Collet" (Punt Quilomètric 1224,5 aproximadament) que es el punt des de on posteriorment anirem cap els trams assignats en cercavila. A més, en aquest punt és on es concentren les activitats que estan preparant les entitats del poble. També ens han indicat que disposaran de servei de Bar en "El Collet".
El pronòstic és arribar a les 15h. al destí com a molt tard, però es de suposar que hi podrem ser abans, tot i que dependrà de la quantitat de gent que s'apunti a fer aquesta ruta amb nosaltres. Com ja hem dit, no es tracta de donar presses a ningú, sinó de gaudir al màxim del recorregut.
Hem previst dinar un cop arribem al destí. Caldrà portar-se de casa, un entrepà, una carmanyola,... a gust del consumidor.
Com sabeu, aquesta caminada, juntament amb la major part d'activitats relacionades amb la Via Catalana a Sant Sadurní han estat organitzades per l'ANC del municipi.




En la imatge podeu veure el recorregut i el perfil de la caminada. 
Ah! no oblideu que en finalitzar l'esdeveniment tornarem a gaudir de la ruta, això sí, de baixada i amb la satisfacció que suposa haver participat en aquest esdeveniment.