De l'Ampolla a l'Atmella de Mar


Espectacular i preciosa travessa del camí de ronda entre l'Ampolla i l'Ametlla de Mar amb paisatge molt atractiu que no desmereix gens dels camins de ronda de la Costa Brava. Pràcticament la major part de la ruta discorre per corriols., tot i algun tram de passeig, altres per la sorra i algun per les roques.

 

Terreny: Típic camí de ronda, passant per puntes i cales, alguns trams rocallosos, amb nombroses pujades i baixades pero curtes, alguna una mica costeruda.

Dades de la caminada: 

Data: 24/09/2023.
Lloc i hora de trobada: CAP Sant Sadurní. 8:00h.
Distància/desnivell: 16,5 Km. / 160 m.
Dificultat/risc: mig/mig.


L'objectiu és el segïuent: Ens trobem al CAP a l'hora indicada. Anem amb cotxes particulars fins l'Atmella. Allà ens caldrà agafar el tren de les 10:00h fins a l'Ampolla. Retornarem a peu fins a l'estació, on haurem deixat els cotxes. Dinarem de carmanyola en ruta, per tant, porteu-vos esmorzar i dinar. És una caminada molt entretinguda doncs hi han molts punts d'interès paissatgístic que ben segur voldrem immortalitzar.
Per cert, si el temps acompanya potser ens podrem banyar en alguna cala, així que, no estar de més portar banyador i tovallola, si us ve de gust.

Caminada oberta exclusivament a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.