PERDRAFORCA 360º

 La volta al Pedraforca, conegut també com Pedraforca 360º, és un itinerari circular al voltant de l'emblemàtica muntanya del Pedraforca, dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que permet contemplar espectaculars vistes de tots els seus vessants. Travessa frondosos boscos per antics camins històrics, com el Camí dels Bons Homes, el dels Minaires o la ruta dels Segadors, tot gaudint de singulars paisatges molt ben conservats, com la magnífica vall del torrent de les Mulleres i la baga de Gresolet.

Ens trobarem, el dia 5 de juny, a les 7:00 al pàrquing del CAP, des d'on partirem amb els vehicles particulars. És una ruta molt interessant, molt maca i no gaire dificultosa (17km. de distància), de nivell mig, no conté grans desnivells doncs no es tracta de fer el cim, sinó de fer la volta a aquesta muntanya.  
Degut a la distància a recórrer amb cotxes més el temps del recorregut, hem pensat que el més convenient és portar-se l'esmorzar i el dinar, doncs dinarem un cop finalitzada la caminada, abans d'agafar els vehicles de tornada.


Caminada oberta exclusivament a socis i sòcies del C.E. Trekking Sant Sadurní.