Cim del Salòria

Com ja és habitual al nostre club, per aquestes dates preparem una sortida pirinenca, amb estada a Andorra. De fet, es pot triar entre anar directament al punt de trobada de la caminada o fer estada a Andorra en algún hotel on hi podem trobar altres companys del Club.
Enguany, hem previst que la sortida serà el cap de setmana dels dies 5,6 i 7 de juliol i la caminada la farem el dia 6. En aquesta ocasió hem previst fer el cim del Salòria de 2789 metres.

Ens trobarem amb els cotxes al pàrquing que hi ha al costat de l'hotel Os de Civis, que està molt a prop del poble del mateix nom. L'hora de trobada és 7:30h. Des d'aquest indret anirem encara amb els cotxes fins al Collet, que és on iniciarem la caminada. Calculem que entre pujar i baixar estarem tot el matí, i per tant, arribarem just per dinar. Els que vulgueu, us podeu quedar a dinar amb el grup al restaurant de l'hotel que hi ha a os de Civis, que ja hem reservat (preu del menú 25 euros, beguda a part).
La ruta prevista no és llarga però té un fort desnivell, com és habitual en els cims pirinencs. Per tant, l'única dificultat rellevant d'aquest recorregut és el desnivell d'uns 700 metres que es fan molt seguits abans d'arribat al cim.
Si voleu pernoctar a Andorra, sapigueu que podeu trobar-vos amb altres companys del Club a l'hotel Diplomàtic o a l'hotel Isard. La reserva cal que cadascú la faci pel seu compte. En aquestes dates és habitual que es pugui anar a veure l'espectacle del Cirque du Soleil. Si ho voleu aprofitar heu de sol·licitar les entrades al web https://visitandorra.com/es/rebelbycirquedusoleil/entradas/
Ja sabeu que el paisatge i les rutes al Pirineu són immillorables, així que no hi falteu!!
Cap comentari: