Camí del Riu 2019

Des d'un principi, el nostre Club s'ha implicat bastant directament en el projecte que, des de diversos ajuntaments de la comarca, es van proposar de fer per tal de recuperar un camí que transcorre sempre prop del riu. 
Realment, és un recorregut maco de fer, no te gaires desnivells i passa pel nostre municipi. Per això hem pensat que val la pena conservar-lo i gaudir-lo i la millor forma de complir amb les dues coses és fent una sortida per aquest camí. 
En aquesta ocasió es proposa fer el tram proper a Sant Sadurní, en direcció contraria a com l'hem fet en altres ocasions. Des del pàrquing del CAP anirem en direcció al bosc del Mestres i des d'allí cap al Mas de Can Ribalta. Baixem fins a la vora del riu i seguim el trajecte del camí del riu fins a Can Mas de la Riera. I gràcies a la proximitat de la ruta, no ens caldrà l'ús de vehicles particulars. Pel camí visitarem un antic forn de calç i un pou de glaç també en desús. Dos indrets d'interès que ens recorden antics usos del nostre territori. 
Es tracta d'un recorregut d'uns 16 kilòmetres, bastant planers. Ens trobarem al pàrquing del CAP a les 8:00h del dia 7 d'Abril de 2019. Porteu-vos, com sempre, l'esmorzar i el beure.

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.