Les torrades 2019

El proper diumenge, 3 de març de 2019, en el marc de la festivitat de carnestoltes, al Pla del Penedès es celebra la "Festa de les Torrades". És una festa popular oberta a tothom i que té un gran èxit de convocatòria. Durant tot el matí, les persones que volen participar han d'adquirir allà mateix un tiquet, que dóna dret a una llesca de pa, una sardina/arengada i un got de vi. I el preu del tiquet és de només 2 euros!!! Això t'ho donen cru i cadascú s'espavila per torrar-se el pa.
Donat l'èxit del darrer any hem pensat afegir-nos a aquesta festa tant peculiar fent una caminada fins al Pla i esmorzar quan arribem. Els que volgueu podeu afegir-vos a la festa i comprar el tiquet o si no us agrada el que ens ofereixen us podeu portar el que vulgueu i afegir-vos a l'esmorzar amb la resta del grup. També hi ha gent que es porta alguna cosa per complementar l'esmorzar o es porta vi de casa per arrodonir la festa. Al gust del consumidor.
Per escurçar una mica el recorregut hem considerat convenient quedar davant de Castellblanch a les 8h.
Calculem que per arribar al Pla ens caldran dues hores, per fer un camí bastant pla d'uns 8 kilòmetres. Segurament, en el Pla ens entretindrem força estona, suposem unes 2 hores més i finalment, dues hores més de tornada. Per tant, esperem ser a Sant Sadurní a les 14h.
Sobretot, estigueu al cas al punt de trobada, davant de les caves 
Castellblanch.
Per cert, degut a que es tracta d'una caminada fàcil amb esmorzar popular, la fem oberta a tothom, socis i no socis del Club. Així doncs, podeu convidar a familiars i amics a participar a la festa. Com més serem més riurem!!!