10è Aniversari Trekking Sant Sadurní

Ens plau comunicar-vos que enguany el nostre club (Trekking Sant Sadurní) compleix una fita força important, 10 anys d'activitats d'excursionisme, senderisme i molt més.

És una fita que ens enorgulleix molt i volem compartir-la amb tos els que durant aquests 10 anys l'heu fet possible.

Per això hem preparat una celebració que tindrà lloc el dia 7 de juliol i que és oberta, naturalment, a totes les sòcies i els socis del Club, però també a tots aquells que heu estat part de la ruta, a tots els que ens heu ajudat a fer camí per arribar fins aquí.

Per tant, és una celebració oberta a tots els socis, ex-socis i simpatitzants, que podeu fer extensiva també als acompanyants i amics que vulguin participar d'aquesta celebració. Es tracta de fer una celebració popular, recordar el què han estat aquests 10 anys i agafar impuls per a molt més.

L'ajuntament de Sant Sadurní ens cedeix l'espai de Can Mas de la Riera per a fer aquesta celebració. Com hem dit, el dia de la celebració serà el 7 de juliol i començarà a les 9 del vespre.
Hi haurà un sopar pica-pica, cava, refrescos i postres. I com no! bona música per a ballar una estona.
Per participar-hi només caldrà que estigueu al lloc a l'hora indicada i us caldrà fer una col·laboració simbòlica de 5 euros per persona.

Volem compartir amb vosaltres aquesta fita i estem segurs que us agradarà participar-hi. Animeu-vos a fer gran aquesta vetllada, no hi falteu!!