Camí del riu

Des d'un principi, el nostre Club s'ha implicat bastant directament en el projecte que, des de diversos ajuntaments de la comarca, es van proposar de fer per tal de recuperar un camí que transcórrer sempre prop del riu. 
Realment, és un recorregut maco de fer, no te gaires desnivells i passa pel nostre municipi. Per això hem pensat que val la pena conservar-lo i gaudir-lo i la millor forma de complir amb les dues coses és fent una sortida per aquest camí. 
Enguany, la abundància de pluges el fa encare més atractiu, ja que el riu té un cabdal com poques vegades hem pogut veure.
En aquesta ocasió es proposa fer el tram proper a Sant Sadurní, que s'inicia a la riera de l'Avernó i finalitza en el trencall de Torrelavit, prop de la Masia de Can Ribalta. Un cop allí, tornem al poble passant pel conegut bosc de Cal Mestres. I gràcies a la proximitat de la ruta, no ens caldrà l'ús de vehicles particulars.
Es tracta d'un recorregut d'uns 17 kilòmetres, bastant planers. Ens trobarem al pàrquing del CAP a les 7:30h del dia 6 de maig. Porteu-vos, com sempre, l'esmorzar i el beure.

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.

Cap comentari: