Caminada amb raquetes a Guils

La sortida està previst fer-la a l'estació de Guils el dia 28 de gener.

La caminada començarà a les 10:00 del matí i tindrà una durada aproximada de 3 hores. Podeu optar per anar directament allà a l'hora indicada o bé venir amb el grup.
Si opteu per anar amb el grup caldrà estar al pàrquing del CAP a les 7h. del matí. En allà ens repartirem entre els vehicles que estiguin disponibles. Tothom que vingui amb el grup haurà de pagar 20€, que inclou anar i tornar. Als que portin cotxe se'ls hi pagarà la despesa de combustible i peatges.
Un cop allà us caldrà tenir raquetes, pals i forfet. Els que us porteu els pals i les raquetes només haureu de pagar 4 euros del forfet. Si no teniu raquetes us cal llogar-les. En aquest cas haureu de pagar 10€, que inclou el forfet i les raquetes.
Recomanem a tothom que porti pals de caminar o d'esquí. Si algú no en té, no passa res, doncs en tindrem alguns de reserva. Si porteu pals de caminar és aconsellable que porteu la cassoleta que es pot caragolar al capdavall dels pals. Si no la teniu, no passa res, no és imprescindible.
Respecte a la vestimenta és recomanable portar botes de muntanya, roba impermeable, ulleres de sol i crema solar.
Els que anem amb grup, al finalitzar la caminada anirem a dinar al Celler d'All, un restaurant de la Cerdanya. El preu del menú és de 15 euros.


Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.

Cap comentari: