Solidària de Festa Major 2016


CAMINADA ANUL·LADA
Degut al mal temps d'aquest cap de setmana ens veiem obligats a anul·lar la caminada. Properament informarem de la data en que es podrà realitzar.Com va sent costum els darrers anys, dediquem la caminada de Festa Major a fer un acte Solidari. Enguany repetim l'experiència,  perquè és un dia en el que hi ha esport, solidaritat, diversió, es coneix l'entorn del nostre poble, es coneix gent que comparteix aficions i es comparteix una bona estona amb amics i amigues, amb gent coneguda i amb altre per conèixer. Una sortida de nivell fàcil, oberta a tothom i que sempre ha tingut una bona participació. Tot això en un sol dia... No podeu faltar!!!Dades de la caminada:
Distància: 12 Km.
Dia: 27 de novembre.
Hora de sortida: 8:30 h.
Lloc de sortida: CAP de Sant Sadurní.
Recomanacions:  Portar calçat i roba adequats i còmodes, esmorzar i beure, a més de moltes ganes de gaudir de la festa.

El C.E. Trekking Sant Sadurní obsequiarà als participants amb cava, refrescs, aperitiu, postres i cafè per acompanyar l'esmorzar. La parada per esmorzar està previst fer-la a Can Benet de la Prua.

Com hem dit, és un acte solidari amb la Marató i per això recomanem un donatiu mínim de 5€ per participant. Tota la recaptació d'aquest dia es lliurarà a l'organització de la Marató de TV3.

Caminada popular oberta a tothom. No cal ser soci del Club ni tenir llicència federativa. No és necessari inscripció prèvia. Recomanem que la participació de menors sigui a partir de 8 anys i han d'anar acompanyats d'algun adult que n'assumeixi la responsabilitat.

1 comentari:

Unknown ha dit...

cap representant a la sortida , hem esperat 1 hora junt amb es municipals , quina colla de irresponsables , sortir de Terrassa a les 7 del matí amb la intenció de participar amb una caminada solidaría , hipotecant el dia de festa , no té nom !!!!!
L´any que vé ens veiem .