LA VOLTA AL MONTCAU

S'han acabat les Festes Nadalenques. Això, ben mirat, és bona notícia, doncs vol dir que reprenem l'activitat del Club!!
Tenim preparada una ruta propera a Sant Sadurní. Gairebé tots coneixeu el Montcau i n'heu fet el cim. En aquesta ocasió no farem el cim però si la volta a aquesta coneguda muntanya, passant per camins i senders que fins avui no hem transitat i descobrirem nous indrets de la zona.
La caminada està prevista per aquest diumenge, 10 de gener. Ens trobarem al CAP Sant Sadurní a les 7:30 h i anirem amb vehicles particulars fins al pàrquing del Castell de Subirats on comença el recorregut previst.
La ruta conté un desnivell de 1000 m positius i una distància de 20 Km. Per aquest motiu l'hem qualificat de nivell mig-alt. Entre altres indrets d'interès passarem per la Font del Noguer i per la Creu dels Màrtirs.
Una bona ruta per iniciar l'any 2016 i rebaixar una mica aquelles calories que acumulem durant les festes. I per si algú, durant aquestes festes nadalenques ha desconnectat de valent, us recordem que cal portar-se l'esmorzar i el beure. 

Caminada oberta a socis i sòcies del C.E. Trekking Sant Sadurní.

2 comentaris:

Joan Borrut Farran ha dit...

Per on cau la Creu dels Màrtirs? No la conec...

Joan Borrut Farran ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.