Serra del Bolet

Coves de l'Arena, l'Ametlla i el Bolet, pas dels Lladres, Agulla Valldellós, font de Conilles i castell de Font-rubí.

Ruta circular d’uns 15 km aprox. sortint des de l’Avellà, (a 6 km de Guardiola de Font-rubi). No es llarga però és molt entretinguda. La major part de l'itinerari el podem qualificar de fàcil, llevat del tros del Forat del Pas de Lladres on cal anar una mica amb compte, tot i que es molt divertit. Hi ha tres trams de ruta de pas una mica lent, però sense cap dificultat ni cap pas aeri.
Es una ruta molt variada, on passarem per les serres de Font-rubí i del Bolet, corriols, pista, zones boscoses amb vegetació molt variada, cases de pedra, masos i gaudirem de molt bones vistes. Les tres coves són magnífiques, però cadascuna és diferent. La zona de la font de Conilles es un indret molt agradable, una gran alzina i un gran plataner, una font que raja aigua i una bassa. Del castell de Font-rubí en queda poc, però Déu 
n'hi do! Roquer, de la Marca, ja és esmentat al segle X. En peu encara té una bon tros de torre i un parell de parets sobre la cinglera. A la part més baixa hi ha les restes de la capella de Sant Miquel.

Caminada prevista pel dia 25 d'octubre. Ens trobem al pàrquing del CAP de Sant Sadurní a les 7:45h. on agafarem els vehicles particulars per anar fins a l'Avellà, on s'inicia la caminada. Cal portar-se l'esmorzar i el beure.

Sobretot recordeu que hi ha canvi d'horari: El dia 25 d'octubre a les 3:00 de la matinada cal posar el rellotge a les 2:00h.

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E Trekking Sant Sadurní.