LA VALL DEL RIU GLORIETA

Després de la pausa de Setmana Santa, el dia 12 d'abril ens espera una ruta ben interessant amb paisatges molt atractius i que ens servirà per rebaixar una mica les calories adquirides amb "La Mona" de Pasqua. 

La ruta transcórrer per la Vall del riu Glorieta, al terme d´Alcover, a prop de Valls. Diu la llegenda, que el rei moro de l'Albiol enterrà la pastora Glorieta al peu de les fonts que ara porten el seu nom. Precisament, les Fonts del Glorieta, que representen una aportació important d'aigua al riu, són probablement l'explicació del nom del riu. Potser l'indret més visitat, que podeu veure en l'imatge, és el toll anomenat 'Niu de l'Àliga'.
La ruta, de una dificultat mitjana, no és llarga, d'uns 12 Km., i conté passos exposats però sense perill. 
Sortirem a les 7:00h. des del pàrquing del CAP Sant Sadurní i anirem amb vehicles particulars fins al pàrquing del Mas de Forés, on iniciarem la caminada. Ja l'entorn del mateix pàrquing és de una gran bellesa natural, doncs forma part d'una bonica àrea d'esbarjo. Cal dir, però, que l'aparcament no és gratuït. Cal pagar 2 euros per vehicle, que contribueixen al manteniment de l'àrea.
El trajecte amb cotxe és d'uns 50 minuts.

Així que ja ho sabeu, una fantàstica caminada a la que no hi podeu faltar!!

Caminada oberta exclusivament a socis i sòcies del C.E.Trekking Sant Sadurní.

Cap comentari: