Sitges - Sant Sadurní 2015

Caminada prevista pel dia 22 de febrer de 2015.
Enguany, el recorregut previst és el mateix dels darrers anys, però amb la diferència de que la realitzarem en el sentit invers a l'habitual, o sigui, començant a Sitges i finalitzant a Sant Sadurní. Com sempre, ens cal contractar un autocar... en aquest cas, com és lògic, per fer el viatge d'anada.

Bé, de fet, hi ha un petit canvi en el recorregut. Ja que l'autocar ens portarà a Sitges, ens deixarà a l'entrada del poble, al polígon, i així no ens cal travessar tot el poble i la caminada serà una mica més curta.


A més, ens hem plantejat fer-ho encara més atractiu, cosa que sembla difícil d'aconseguir. Tot i així ho hem aconseguit doncs hem previst finalitzar la caminada amb una arrossada... Què? Us agrada el pla? Estem segurs que sí!!
Ah!! penseu que l'arrossada inclou també el beure i els postres. No us faltarà de res!!

Gairebé tots sabeu que aquesta és una caminada de nivell alt, doncs es tracta d'un recorregut d'uns 30 Km. amb força desnivell.

L'esmorzar sí que cal portar-se'l i penseu que esmorzarem abans d'arribar a Olesa, per tant, en aquesta ocasió no tindrem bar a prop. Us ho diem per que hi ha gent que, en altres ocasions, no s'ha portat l'esmorzar i ha esmorzat al bar.


Ens trobarem al pàrquing del CAP a les 6.30h, per pujar a l'autocar i anar cap a Sitges.
Ja sabeu que per tot sempre hi ha un inconvenient,  i en aquest cas l'inconvenient és que quasi tot a la vida té un cost econòmic... però no és gaire elevat.
Us proposem un donatiu al club per cobrir despeses de l'autocar de 7€ els socis i 10€ els no socis. I per cobrir les despeses de l'arrossada proposem 10€ de donatiu.

Cobrarem els imports el dia 19 de febrer a la reunió del Club.
Animeu-vos i no hi falteu!!

Avís: Per participar en aquesta caminada cal ser soci del club o tenir la targeta federativa de la FEEC 2015.

Cap comentari: