Sant Sadurní - Sitges 2014

Hem convertit aquesta caminada en una tradició del nostre Club. Això és degut a que cada any és un èxit de participació i tots els que l'han fet la volen repetir, per alguna cosa serà!
Realment és una caminada una mica llarga però que agrada molt i per això l'anem programant un cop l'any. Enguany l'hem previst pel diumenge 16 de febrer. Si no l'heu fet mai, ara és el moment, i els que ja l'heu fet, ja ho sabeu, val la pena repetir-la.

Tenim previst trobar-nos al pàrquing del CAP  a les 6,45h. Com indica el seu nom la caminada s'inicia a Sant Sadurní i finalitza a Sitges. El recorregut transcórrer bàsicament per camins i corriols evitant al màxim l'asfalt. Té una distància aproximada de 31 Km. i l'hem qualificat de nivell alt (per la distància i també pel desnivell considerable d'alguns trams del recorregut).
La tornada es podrà fer en autocar però heu de fer una reserva prèvia. Tota la informació sobre aquesta reserva i el pagament la trobareu a la pestanya "Informació" d'aquest mateix bloc.
Donada la llargada de la caminada i la participació que acostuma a tenir recomanem que, a més de portar-se l'esmorzar i el beure, us porteu també una mica de dinar ja que és molt probable que l'arribada a Sant Sadurní sigui en una hora posterior a l'habitual.

Caminada oberta a tots els socis. També poden participar no-socis si disposen de la Llicència de la FECC 2014.
Animeu-vos a venir, que val la pena!