Les Balmes de Sant Martí Sarroca

Pel dia 5 de maig, hem preparat una caminada fàcil, apte per a tothom i molt interessant. Anirem amb vehicles particulars fins al Castell de Sant Martí on comença l'activitat.
La sortida consta de dues parts. Una primera caminada circular, de 10 Km. aproximadament i que entre altres indrets, passa per Can Grau i per una bonica ermita anomenada "Sant Joan de Lledó". Pels que tingueu interès en saber més coses sobre aquesta ermita podeu clicar el següent enllaç: Ermita Sant Joan de Lledó.

Aquesta caminada inicial finalitza al mateix Castell de Sant Martí, des d'on començarem la segona part de la nostra sortida, visitar les Balmes de Sant Martí, que són unes coves properes al castell molt peculiars. Ben segur us agradaran.

La primera part de la sortida no té gaire dificultat i es pot qualificar de nivell baix. La segona part, tot i que és curta, té algun pas una mica dificultós, on hi ha unes cordes per agafar-se, però molt divertit de fer. Si algú desitja fer la primera part però es vol estalviar la segona, no hi ha cap problema ja que la primera finalitza molt a prop del castell, on haurem deixat els nostres vehicles.
Hem considerat la dificultat global de la caminada de mitjana-baixa. 

Ens trobarem al pàrquing del CAP a les 7,45h. i com sempre, cal portar-se l'esmorzar i el beure. Calculem que a les 14h. ja estarem de tornada a Sant Sadurní.

Una caminada molt maca i divertida que us farà gaudir de debò. No us la podeu perdre!!