21 d'octubre - Cursa solidària


CAMINADA PARCIALMENT ANUL·LADA!!
Degut a les inclemències del temps hem decidit anul·lar un tram de la caminada, el previst a fer des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, que és la part que organitza el C.E. TREKKING SANT SADURNÍ no es podrà fer. Per altre banda, la Cursa Solidària organitzada per la Confraria, no depèn de nosaltres i els que estigueu inscrits la podeu fer igualment. 

De nou, la cursa solidària País del Cava.
Com ja va sent costum, uns quants integrants del Trekking Sant Sadurní, anirem a peu fins a Vilafranca des de Sant Sadurní i un cop allà ens afegirem a la cursa solidària (uns corrent, altres caminant, a gust del consumidor).
El trajecte d'anada serà per camins evitant l'asfalt. Un cop arribem a Vilafranca esmorzarem. Això vol dir que cal portar l'esmorzar i el beure.

Els que vulgueu acompanyar-nos caldrà que estigueu davant de Castellblanch abans de les 7:15h. que és l'hora en la que iniciarem la caminada.
Tal com ens informa l'organització, el trajecte de Vilafranca a Sant Sadurní és de 13 Km. Per altre banda, el d'anada serà una mica més llarg, aproximadament 17 Km. Així que en total heu de comptar uns 30 Km. És un recorregut amb poc desnivell, però la distància total és considerable, per tant hem qualificat la caminada de "nivell mig".
Recordeu que per participar en aquesta cursa/caminada cal una inscripció prèvia. La data límit per a les inscripcions és el dia 16 d'octubre.
Informació de la cursa al web de la Confraria (http://www.confrariacava.com/) i per inscripcions cliqueu aquí.
Sens dubte, la diversió està garantida!!