A la Vila en Bicicleta.

Tot i la suggerència del títol, no es tracta de fer cap ruta en bicicleta. Es tracta, com sempre, de caminar. Lògicament us preguntareu, doncs, quin és el motiu per haver escollit aquest títol. A LA VILA EN BICICLETA és el nom de la campanya de fidelització que la UBSS ha organitzat durant 11 anys consecutius. En les últimes 5 edicions també s'organitzava un circuit vial en bicicleta. Enguany s'ha ampliat a més activitats, entre elles una ruta de tresc (trekking) en la que col·laborem nosaltres.
Podeu trobar informació de totes les activitats d'aquest dia al web "A LA VILA EN BICICLETA 2012".
No obstant, us expliquem amb més detall l'activitat que dirigim nosaltres i que com hem comentat tracta, com és habitual, de fer una caminada, en aquesta ocasió per les rodalies de Sant Sadurní.
Totes les activitats d'aquesta diada estan previstes pel dia 22 de setembre entre les 10 i les 13 hores.
Per als que vulgueu venir amb nosaltres sapigueu que partim de  l'aparcament del Centre a les 10. Una ruta no gaire llarga però força interessant.
Detall de la ruta: Centre - Can Mas - Can Batista - Torrent del Bou - La Verdera - Mas de la Riera - Centre (10 Km. aproximadament).
No ens aturarem per esmorzar i cal que cadascú es porti l'aigua pel recorregut. Recordeu que en tota caminada cal anar-hi calçat adequadament.
També recordar-vos que per participar cal estar inscrit. Les inscripcions podeu fer-les entre el 3 i el 20 de setembre en 4 llocs: Esports Solà, Tallers Domingo, Tot Sport, Som Sant Sadurní o també al web que us hem assenyalat anteriorment.

Cap comentari: