Sopar a la fresca.


Enguany el sopar de Final de Temporada tindrà lloc el dia 7 de juliol. El lloc del sopar serà el dels darrers anys, La Miranda d'Espiells, doncs és un espai obert i ampli i que pel fet de ser proper a Sant Sadurní ens permet fer una caminada lleugera i gaudir d'un espai natural. A més, cal dir que en les darreres edicions ha estat un èxit i els participants, en general, han estat molt satisfets.
Ja sabeu que podeu venir sols o acompanyats, i que podeu convidar a venir a tothom que us vingui de gust (amics, familiars, coneguts, ....), doncs la nostra màxima per aquests actes és la coneguda frase feta "com més serem, més riurem!!!"
Tal com varem indicar el pagament del sopar calia fer-lo el passat dia 28 de juny durant la reunió mensual del grup que va tenir lloc al Casal d'Entitats.
La caminada s'inicia al pàrquing del CAP a les 20:45 h. i el recorregut la majoria ja el coneixeu, però pels qui no l'hagin fet, els podem dir que consisteix en anar cap al llac de Can Codorniu i seguidament baixar fins al riu Anoia. El traspassarem pels pilons i anirem en direcció a l'escola d'enologia d'Espiells. Des l'escola fins a la Miranda (on soparem) s'hi arriba ràpidament.
És important portar frontals, llanternes o similars, especialment per la tornada. 

Us animem a tots a venir a fer el comiat de temporada, la diversió està garantida!