Sant Sadurní - Sitges

De Sant Sadurní - Sitges 2011
Hem fet aquesta caminada repetides vegades i cadascuna d'elles amb més èxit de participació que l'anterior. Això només vol dir una cosa: és una caminada que agrada força i el que l'ha fet un cop, repeteix!! Si no l'heu fet mai, ara és el moment i si ja l'heu fet, ja ho sabeu, val la pena repetir-la.

Dades de la caminada:
Dia i hora: 26 de febrer de 2012 a les 6,30h.
Lloc de trobada: Pàrquing, al costat del CAP Sant Sadurní.
Distància: 30 Km. aprox. Dificultat: Alta
Porteu esmorzar i beure.
Hem previst tornar amb autocar. Podeu trobar la informació de pagament de l'autocar a la pestanya "Informació".

En aquesta ocasió s'ha apuntat molta gent per fer aquesta caminada. Això vol dir que es preveu tornar més tard del que és habitual. Per aquest motiu recomanem portar alguna cosa per dinar a més del esmorzar.
Animeu-vos!! Com més serem més riurem!!!

2 comentaris:

Cloti ha dit...

La caminada d'aquest diumenge a Sitges ha estat un èxit d'inscripcions. Això és molt bo doncs ens anima a seguir treballant per fer el nostre Club cada cop més gran i més participatiu. No obstant, hem de tenir en compte que el fet de ser més gent de lo habitual pot fer endarrerir una mica l'hora d'arribada. Per aquest motiu us volem recomanar que porteu alguna cosa per dinar a més de l'esmorzar en previsió del retràs que hi pugui haver.

Josep ha dit...

Diuen que fer-ha caloreta a veure qui s'anima i porta roba de bany i es refreca a la platja de sitges. la foto aniria al facebook segur.