Cim de la Gallina Pelada

AVÍS!! HEM ANUL.LAT AQUESTA SORTIDA.

El cim de la Gallina Pelada o Cap de Llitzet és el punt més alt (2307 mts.) de la Serra d'Ensija. Per a situar-vos una mica millor us diré que aquesta serra està al sud de la serra del Cadí i del massís del Pedraforca.

La ruta que anem a fer consisteix bàsicament en fer el cim. La distància a recórrer és d'uns 13 Km. amb un desnivell de més o menys 600m.

Dades de la caminada:

Dia i hora: 6 de novembre, a les 6.30h.
Lloc de trobada: Pàrquing CAP Sant Sadurní.
Distància: 13Km. Desnivell: 600m.
Temps aproximat amb cotxe: 1.30h.
Dificultat: Mitjana - alta.

S'entén, doncs, que caldrà usar cotxes particulars per anar fins al punt d'inici de la caminada. Donat que és una caminada entretinguda i que hi ha una bona estona de cotxe, hem calculat que arribarem a Sant Sadurní entre les 15 i les 16h.
També cal tenir en compte que aquesta caminada requereix que faci bon temps. Per això us recomanem que el dia anterior mireu el bloc i si per culpa del mal temps hem considerat que cal anul·lar la caminada ho publicarem aquí mateix.
Us recomano participar en aquesta sortida doncs si el dia és clar podrem gaudir d'unes vistes del Prepirineu immillorables: Pedraforca, Serra del Cadí, Rasos de Peguera, .... NO HI FALTEU!!

Cap comentari: