Novament, Sant Sadurní - Montserrat

No hi ha dubte que per molts motius la caminada de Sant Sadurní a Montserrat és tot un clàssic i la majoria de gent del grup ja l'hem fet alguna vegada. Però té quelcom que la fa molt especial i que a tots ens agrada força.
L'experiència de l'any anterior, de fer-la de dia, va ser molt satisfactòria i per aquest motiu hem decidit repetir-la, però hi hem afegit un petit canvi: la tornada es realitzarà amb autocar (si recordeu, l'any passat vàrem tornar amb tren).
A continuació us detallo les dades principals de la caminada:

Dia i hora: 21 de novembre, a les 7.00h.
Lloc de trobada: descampat, al costat del CAP St. Sadurní.
No caldrà fer servir cotxes particulars.
Ruta: St. Sadurní - Monestir de Montserrat.
Dificultat: Mitjana - Alta.
Distància aprox.: 30 Km.
Cal portar esmorzar i dinar (doncs dinarem en arribar).

El dia 17 de novembre, ens trobarem al Casal d'Entitats, a les 20,30h per fer les inscripcions i el pagament de l'autocar de tornada. Hem previst que el preu de l'autocar sigui de 5 € per als socis i 7 € per als no socis. Quan parlem de socis, ens referim a tots els socis del Grup Muntanya, ja siguin habituals del trekking o bé d'altres activitats del grup.
Naturalment, no hi ha cap inconvenient, en fer la tornada amb algun altre mitjà, si per algun motiu així es prefereix. En aquest cas, lògicament, no és necessari anar a fer la inscripció el dia 17 al Casal d'Entitats.

No hi falteu!!

Cap comentari: