PUIGMAL 2010

De Puigmal 2009
Repetim la sortida al Puigmal, que molts de nosaltres no vàrem poder fer l'any anterior i que en vistes de com va anar de bé, diverses persones del grup fa temps que sol·liciten repetir-la.
Sortirem, el 17 de juliol, a les 5,30h. Ens trobarem al descampat de sempre, al costat del CAP Sant Sadurní. Calculem que necessitarem dues hores de cotxe per arribar a Fontalba, que és d'on iniciarem la caminada.
No és una ruta llarga (uns 17 Km.) però hi ha un fort desnivell fins arribar al cim. Per aquest motiu considerem que la caminada és de nivell bastant alt.
Recordeu que l'excursió durarà quasi tot el dia (encara que només són unes 6 hores de caminada), per tant, a més de l'esmorzar i el beure també fa falta portar el dinar.
Si voleu més informació d'aquest cim podeu obtenir-la clicant el següent enllaç : PUIGMAL

Un consell, porteu roba per abrigar-vos una mica, doncs tot i que estem a l'estiu, a aquestes altures hi fa força fred.

És una caminada força espectacular, no hi falteu!!

1 comentari:

Cloti ha dit...

Hola a tots, per demà tenir en compte que al cim del Puigmal bufarà vent del Nord, i la temperatura prevista a Núria no superarà els 17 º de màxima i 11 º de mínima, de manera que serà recomanable portar roba d'abric i també un impermeable , perquè la predicció és de cel ennuvolat i algun xàfec,fins demà.