Sopar a la Fresca

Hem previst fer una caminada apte per a tothom i un sopar a la fresca per acomiadar-nos del trekking fins passat l'estiu.
Es tracta d'anar a peu fins a Espiells i a la Miranda farem un sopar a la fresca.
Ja sabeu que fins a Espiells hi ha un trajecte assumible per a tothom i naturalment hi anirem sense cap mena de pressa.
Sortirem a les 21h. de Sant Sadurní, el dia 18/7 (dissabte) i ens trobarem davant de la piscina municipal, com sempre. Anirem fins a la Miranda d'Espiells i un cop haurem arribat ens quedarem a fer el sopar a la fresca. Suposo que disposarem de taules i cadires com ja vàrem fer per la caminada familiar. Cal que cadascú es preocupi de portar-se el sopar.
En principi, els que no vulgueu o no pugueu fer la caminada, podeu venir igualment al sopar que jo crec que començarà més o menys a les 22h. El sopar és obert a tothom, per tant podeu convidar a amics i familiars que seran benvinguts.
Sobretot per als que vulgueu tornar a peu, us caldrà portar llanterna. També pot ser interessant per l'anada però crec que no ens farà gaire falta.
En el dinar familiar que vàrem fer, els que hi érem ho vàrem passar d'allò més bé. Us ho dic per animar-vos a tots a venir, doncs quants més serem, més riurem !!!

Cap comentari: