De Nou, "LES VINYES"Les vinyes són el nostre entorn i el seu fruit és, sens dubte, el que fa de Sant Sadurní una Vila peculiar. Per això, definitivament hem triat el nom 'Travessa Les Vinyes' per aquella ruta que hem anat creant de mica en mica i que intentarem acabar de definir.Tot això ens porta a que el proper diumenge tornem a fer la caminada de 'Les Vinyes', que ens servirà de preparació per els que anem a fer la 'Marxa dels Castells', però que a més ens permet a tots gaudir d'una bona caminada per l'entorn de la nostre Vila.


TRAVESSA 'LES VINYES':

Dia i hora: 1 de març, 7h.
Lloc de sortida: Zona esportiva (piscina municipal).


Encara no la tenim mesurada del tot, però calculem que pot superar una mica els 30 kilòmetres. No té, però, gaires desnivells. Per tant, de moment podem qualificar-la de dificultat Mitja - Alta.
Com sempre, cal portar esmorzar i beguda.
En aquesta ocasió no ens caldrà l'ús de cotxes particulars.

És la nostra Travessa, NO HI FALTEU!!!

1 comentari:

Marc Nogués ha dit...

Personalment, he gaudit molt d'aquesta caminada. Vull agraïr als nostres companys Josep Arnan i Pere Guirao que han dissenyat el recorregut de la Travessa. De fet, al Josep li hem d'agraïr també la logística del esmorzar, doncs ens va cedir el garatge i ens va convidar amb vi i cafè.
Espero poder-la repetir forces vegades!!