Benvinguts!!

Inaugurem el blog del Grup de trekking de Sant Sadurní.
Espero que us agradi la idea de tenir un blog. En aquí podrem afegir informació de les excursions i sortides que hàgim fet o que tinguem previst de fer. En cada entrada hi podeu afegir comentaris i opinions que podran veure la resta de persones del grup.
De mica en mica aniré afegint informació de les sortides que ja hem fet i també hi penjaré algunes fotos per tal de que tots les pugueu veure i descarregar .
Us animo a que entreu comentaris en aquesta mateixa entrada. És molt fàcil. Només cal marcar amb el ratolí a la paraula "comentaris".
Si voleu que afegeixi alguna informació o bé que hi pengi alguna fotografia m'ho podeu comunicar per correu electrònic a l'adreça del grup que tots coneixeu.

Marc. Administrador del blog.

5 comentaris:

Cloti ha dit...

Hola a todos.
Marc, es muy buena idea lo del blog, aquí podremos comunicarnos todos mejor. Respecto a la salida de la RUTA DE LAS ERMITAS, es demasiado fuerte para mí, por lo que no pienso apuntarme, ya fué suficiente lo del domingo (Molins-Vilafranca), que por cierto tenía muchas deficiencias de señalización, por lo demás bién, solo un par de días de agujetas en el trasero de tanto subir y bajar montañas.
Bueno, el domingo nos veremos en la Caminada Olivella Margalló.
ADEU

jaume romeu ha dit...

Ahir després de fer la ruta del Margallo, varem estar parlant de fer una pròxima sortida, i en principi quedem per fer-la el pròxim diumenge dia 27 a les Gorgues del Foix. És una sortida curta (13-14 km.) però molt entretinguda. Portar aigua i calçat adequat. La sortida serà a les 7 del matí des de la piscina i anirem amb cotxe fins el santuari de Santa María de Foix.

Cloti ha dit...

Hola a todos.
Para los que hicimos la "Travessa Molins de Rei-Vilafranca, hay una galería de imagenes en la página web: http://cem.molinsderei.net
Clicando en MOLINS-VILAFRANCA y en Galeria d'imatges, hay más de 300 fotos de ese día, por si las quereis mirar.
ADEU.

jaume romeu ha dit...

No m'havia adonat que el dia 27 d'abril hi ha una sortida organitzada per l'ajuntament.Si us sembla bé podem deixar-la per a altra data. perdoneu

aMELIa ha dit...

HELLO companys,
Com be bau dir.. esta plovent... que es fara la caminata de les gorges de foix?, o s'aplaça per les condicions metereologiques.
Per si un cas JORDI I JO, no ens presentarem a la convocatoria, pero si es fa comuniqueu-me-ho mitjançant SMS be al fixe que te la Clotilde Be al movil que te l'Eugenia.

AGUR I FINS UN ALTRE.