Ruta pel Montseny

AVÍS - CAMINADA ANUL·LADA
Malauradament, la ruta prevista no és apta per fer-la amb el grup i ens veiem obligats a anul·lar-la. En el seu lloc hem previst una sortida a Collserola.Demà publicarem els detalls en aquest web. 

Ruta de 16 km, amb un desnivell acumulat d’uns 1000 metres, dels quals uns 800 metres els farem en uns 6 km a l’inici de la caminada. Considerem la caminada d’un nivell mig.
Ens trobarem a l’aparcament del CAP el diumenge dia 19 de novembre a les 6:45 per anar amb cotxe fins a Sant Marti de Riells (temps de desplaçament 1h i 15 minuts aprox.)
Sortirem des de l’Abadia de Sant Martí de Riells del Montseny, passarem per una zona de castanyers, la riera de Riells, plena de petits saltants i gorgues, per començar a enfilar-nos per una frondosa roureda per les fagedes dels Emprius i el Passejadors, fins arribar al esquei i el turó del Morou.

Passarem per les sequoies del parc de can Casades i pel pantà de Santa Fe del Montseny on iniciarem la ruta de tornada per la fageda llarga, el sot de l’Escala i el sot Llobater. 

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.