Festa Major 2017 - Caminada solidària

Com va sent costum els darrers anys, dediquem la caminada de Festa Major a fer un acte Solidari. Enguany repetim l'experiència,  perquè és un dia en el que hi ha esport, solidaritat, diversió, es coneix l'entorn del nostre poble, es coneix gent que comparteix aficions i es comparteix una bona estona amb amics i amigues, amb gent coneguda i amb altre per conèixer. Una sortida de nivell fàcil, oberta a tothom i que sempre ha tingut una bona participació. Tot això en un sol dia... No podeu faltar!!!

Dades de la caminada:

Distància: 12 Kilòmetres
Data i hora: 3 de desembre, 8:00 h.
Lloc de sortida: Aparcament del CAP Sant Sadurní






Recomanacions:  Portar calçat i roba adequats i còmodes, esmorzar i beure, a més de moltes ganes de gaudir de la festa.

El C.E. Trekking Sant Sadurní obsequiarà als participants amb cava, refrescs, aperitiu, postres i cafè per acompanyar l'esmorzar. La parada per esmorzar està previst fer-la a Can Benet de la Prua.

Com hem dit, és un acte solidari amb la Marató i per això recomanem un donatiu mínim de 5€ per participant. Tota la recaptació d'aquest dia es lliurarà a l'organització de la Marató de TV3.

Caminada popular oberta a tothom. No cal ser soci del Club ni tenir llicència federativa. No és necessari inscripció prèvia. Recomanem que la participació de menors sigui a partir de 8 anys i han d'anar acompanyats d'algun adult que n'assumeixi la responsabilitat.