Informació

En aquesta pàgina hi trobareu informació d'interès per a socis i sòcies de "Trekking Sant Sadurní" i que també pot interessar a simpatitzants del Club.

Sortida Andorra 2024:

Excursió prevista pel dia 29 de juny.
Enguany la ruta per Andorra ens porta fins al Pic de l'Estanyó, el tercer cim més Alt d'Andorra, per darrere del Comapedrosa i el cim de la Roca Entrevessada.

La ruta la iniciarem al pàrquing del parc natural del Sorteny. Es tracta d'una ruta d'alta muntanya, de poca dificultat tècnica, d'uns 13 km de distància, però amb un desnivell important, una mica més de 1100m de desnivell positiu.

Ja sabeu que els paisatges pirinencs són de bellesa extraordinària, podent gaudir de vistes magnífiques en el cim i visitant bonics llacs, boscos, corriols...

Ens trobarem a les 9 h havent esmorzat i ens caldrà portar el dinar, ja que dinarem en ruta.

Com sabeu, molts dels participants decideixen pernoctar a Andorra, un o dos dies.
També és habitual que alguns vinguin amb acompanyants que no fan la caminada, però es queden a voltar per Andorra.

Tot plegat, a gust del consumidor. Això sí, recordeu que per participar en la caminada pirinenca cal ser soci del C.E. trekking Sant Sadurní i tenir la llicència de la FEEC en vigor.Quotes i Llicències 2024:


La quota de soci s'ha incrementat, tal com es va decidir en l'Assamblea General ordinària d'enguany, quedant en 20,00€. Us recordem que tant les quotes de soci com les Llicències donen cobertura per anys naturals. Això significa que encara que en alguns casos s'hagin fet altes ja entrat l'any 2023 el seu venciment és igualment el dia 31/12/2023. Igualment succeeix amb les altes i renovacions del 2024. Per això és important que els que tingueu interès en fer altes o renovacions ho pugueu fer quan abans millor, per poder cobrir el màxim possible l'any.
Recomanem a tots els socis i sòcies obtenir, com a mínim, la llicència bàsica, que cobreix la major part de caminades del Club.
Recordeu que des del 2023, no es pot participar a les caminades qualificades de nivell alt o les qualificades de risc alt sense tenir la llicència de la FEEC vigent.

A continuació us indiquem els preus estipulats per la pròpia FEEC en Llicències i a més, cal afegir-hi la quota de soci del C.E. Trekking Sant Sadurní.

Com sabeu, els preus van en funció de l'edat i de la cobertura desitjada.

Categoria majors d'edat (18 o més anys d'edat):

Modalitat A: 57,55 (llicència) + 20 (quota de soci) = 77,55 €  (cobertura de les sortides d'iniciació i de senderisme, així com les sortides de muntanya exceptuant alta muntanya).
Modalitat B: 72,40 (llicència) + 20 (quota de soci) = 92,40€ (com la A, però dóna dret a rebre la revista Vèrtex de la FEEC).
Modalitat C: 117,70 (llicència) + 20 (quota de soci) = 137,70€ (com la A i B i a més cobreix alta muntanya i alpinisme, entre altres coses).
Modalitat D: 174,55 (llicència) + 20 (quota de soci) = 194,55€ (cobertura mundial + esquí de fons i alpí).


Us hem comunicat les modalitats i cobertures principals de les llicències per a majors de 18 anys, però podeu obtenir una informació molt més detallada en el web de la FEEC.

En quan a l'edat us volem aclarir, per aquells que estigueu al límit entre dues categories que cal tenir en compte l'edat que es compleix durant l'any 2023, ja sigui a principis o a finals d'any. Per exemple, tots aquells que durant l'any 2023 compleixen 18 anys han de contractar la llicència corresponent a la categoria de majors d'edat (18 anys) encara que l'aniversari correspongui a l'últim dia de l'any. 

Per fer el pagament corresponent:

Tots aquells socis/es que vulguin fer renovació de carnet de soci/a del Club i a més vulguin obtenir una llicència, cal que facin un ingrés al compte del Club. L'ingrés ha de ser per l'import total a pagar (la llicència + la quota de soci) indicant, sobretot, el nom de la persona que renova el carnet. Aquest ingrés el podeu fer directament en una oficina del Banc de Sabadell (ull! us poden cobrar comissió) o per transferència, però, sobretot indiqueu el nom. 
El número de compte on cal fer l'ingrés el podeu obtenir mitjançant correu a l'adreça del C.E. Trekking Sant Sadurní o a la oficina bancària del Banc de Sabadell a Sant Sadurní d'Anoia. 
Per a noves altes de socis que també vulguin llicència cal fer el mateix que acabem d'explicar però prèviament haureu d'haver emplenat la fitxa de soci a més de l'ordre de domiciliació i entregar-les al club. Per a tal efecte, existeix una bústia a nom del nostre Club al Casal d'Entitats de Sant Sadurní d'Anoia. Per a noves altes, podeu consultar la pestanya FER-SE SOCI d'aquest mateix web.

Per a demorar el menys possible l'obtenció de llicències recomanem que feu l'ingrés, com a molt tardar el dia 17 de desembre de 2023. Això no vol dir que els ingressos rebuts després d'aquesta data no puguin obtenir llicències, però els trigarà una mica més i tindran recàrrec per tramitació.

Per fer renovació de la quota de soci, però sense obtenir llicència federativa, no cal que feu res i se us cobrarà directament en el compte que vareu especificar en la fitxa de soci. 
Per a noves altes de socis que no desitgin obtenir una llicència només cal que emplenin la fitxa de soci i l'ordre de domiciliació (documentació que podeu trobar a la pestanya FER-SE SOCI) i la lliurin al club mitjançant la bústia que tenim al Casal d'Entitats.

Si no sol·liciteu llicència i voleu fer un canvi de compte cal que ho comuniqueu per correu electrònic a l'adreça del Club (és interessant que comuniqueu el nou compte si la vostre entitat s'ha fusionat). Igualment cal comunicar per correu si es desitja donar-se de baixa, doncs en cas contrari us arribarà un càrrec automàtic al compte indicat. Les baixes cal comunicar-les, a ser possible, abans de finals d'any.Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el Club mitjançant correu electrònic: trekking.santsadurni@gmail.com