Matagalls

ATENCIÓ!!! Sortida cancel·lada per precaució doncs han anunciat pluges. De tota manera, ens trobarem al CAP  a les 8:00h i farem una caminada local de poc recorregut ja que a Sant Sadurní no es preveuen pluges fins al migdia.

 

Sortirem del pàrquing de Sant Bernat, amb fort pendent cap al pla de Safagtella, la carena del Collell i el pla de Soliva, on un corriol feréstec i perdedor ens durà fins al collet de l'Home Mort i ja tindrem a l'abast el cim. Després d'un merescut descans farem la baixada a Sant Marçal, passant per grans i fresques fagedes. Aquest entorn no ens decebrà, molt bonic en aquestes dates i encara més durant la tardor. Seguidament, arribarem a Sant Marçal i començarem la tercera part de la ruta, amb camins més desconeguts que transcorren entre castanyers mil·lenaris, naixements de rieres i denses masses d'alzines, que ens retornaran al punt de sortida.

Malauradament en aquesta sortida no podrem gaudir de la companyia de gossos, ja que sortim d'una zona (hotel Sant Bernat) on està prohibit l'accés amb ells.

 

Dia i hora:  28/04/2024 6:45h
Punt de trobada: CAP Sant Sadurní.
Distància i desnivell: 15 Km 1000m +
Dificultat i risc: ambdós de nivell mig. 

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E.Trekking Sant Sadurní.