Sitges Sant Sadurní

Caminada prevista pel dia 2 de Febrer de 2020.
Enguany, repetim la fórmula de l'any passat. L'autocar ens portarà a l'entrada del poble, al polígon, i des d'allí anirem fins a Sant Sadurní, entrant per Can Mas de la Riera.
Els darrers anys hem finalitzat l'excursió amb una bona arrossada a Can Mas. Aquest any, no serà menys!!
Ah!! penseu que l'arrossada inclou també el beure i els postres. No us faltarà de res!!
Evidentment, si algú vol fer la caminada però no es pot quedar a dinar, no hi ha cap obligació. És més, com en altre anys, al dinar també poden venir amics i familiars que, tot i no ser socis del Club, vulguin acompanyar-nos en aquest àpat.

Gairebé tots sabeu que aquesta és una caminada de nivell alt, doncs es tracta d'un recorregut d'uns 30 Km. amb força desnivell. Val a dir que la ruta bé mereix aquest esforç, per la qualitat de l'entorn natural. Un entorn feréstec i pedregós al seu pas pel massís del Garraf i boscós i amigable al travessar les muntanyes d'Ordal.
L'esmorzar sí que cal portar-se'l, i lògicament aigua pel camí, indispensable. Segurament pararem a esmorzar una mica abans d'arribar a Olesa.
Ens trobarem a la plaça de Manuel Raventós (plaça Miró) a les 7h, per pujar a l'autocar i anar cap a Sitges. Cal ser puntual.

Per cobrir les despeses de l'autocar us proposem un donatiu de 10€ els socis i 12€ els no socis. I per l'arrossada proposem 12€ de donatiu per tothom.

Cobrarem els imports el dia 30 de gener a la reunió del Club.
Animeu-vos i no hi falteu!!