Caminada al Pla del Penedès

El proper diumenge, 11 de febrer de 2018, en el marc de la festivitat de carnestoltes, al Pla del Penedès es celebra la "Festa de les Torrades". És una festa popular oberta a tothom i que té un gran èxit de convocatòria. Durant tot el matí, les persones que volen participar han d'adquirir allà mateix un ticket, que dóna dret a una llesca de pa, una sardina/arengada i un got de vi. I el preu del ticket és de només 2 euros!!! Això t'ho donen cru i cadascú s'espavila per torrar-se el pa.
Hem pensat afegir-nos a aquesta festa tant peculiar fent una caminada fins al Pla i esmorzar quan arribem. Els que volgueu podeu afegir-vos a la festa i comprar el ticket o si no us agrada el que ens ofereixen us podeu portar el que vulgueu i afegir-vos a l'esmorzar amb la resta del grup. També hi ha gent que es porta alguna cosa per complementar l'esmorzar o es porta vi de casa per arrodonir la festa. Al gust del consumidor.
Per escurçar una mica el recorregut hem considerat convenient quedar davant de Castellblanch a les 8h.
Calculem que per arribar al Pla ens caldran dues hores, per fer un camí bastant pla d'uns 8 kilòmetres. Segurament, en el Pla ens entretindrem força estona, suposem unes 2 hores més i finalment, dues hores més de tornada. Per tant, esperem ser a Sant Sadurní a les 14h.
Sobretot, estigueu al cas al punt de trobada, davant de les caves
Castellblnch.
Per cert, degut a que es tracta d'una caminada fàcil amb esmorzar popular, la fem oberta a tothom, socis i no socis del Club. Així doncs, podeu convidar a familiars i amics a participar a la festa. Com més serem més riurem!!!