Castell de Selmella


Ruta de 22,2 km amb un desnivell acumulat de 700 m.
La majoria del trajecte transcorre per pista fàcil i algun corriol, tret del tram que accedeix al Cogulló, però que no presenta cap dificultat.
Deixarem els cotxes a Cabra del Camp i ens dirigirem cap al cim del Cogulló, tot passant per l'àrea de lleure de la font del Mas de Conill. Si anem bé de temps podem entretenir-nos en baixar i pujar el pas del Cogulló per unes cordes i cadenes, força divertit (es opcional, doncs la ruta a seguir passa a uns 100 metres d'aquest pas). Tot fent algun tram de la Ruta del Císter, ens dirigirem pel coll de Maldà cap al puig Comaverd. Baixant del Comaverd agafem un corriol que, vorejant la muntanya del Puig Cristià, ens porta fins al peu de les ruïnes del Castell ( Càtar ) de Selmella. Podrem visitar les restes del castell i fer una aturada sota un petit alzinar al costat de l'ermita de Sant Llorenç.

Podeu obtenir informació molt interessant d'aquest castell clicant aquí.

Desprès seguirem per pista cap a l’Estret Palatí fins a trobar un corriol de forta pujada que ens durà de tornada cap a Cabra del Camp, tot passant per diferents camps de conreu.

A l'arribada als cotxes, els que ho vulgueu, podreu dinar al Bar de Cabra. Si us quedeu, teniu dues opcions, portar-se el dinar fent consumició del beure, o bé fer servir el servei complert (dinar i beure).

La data de la caminada és el dia 26/03/2017. Ens trobarem al pàrquing del CAP a les 7,30 h.
Una caminada espectacular.... No hi falteu!!!


Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.