Camí del riu al complet

Us proposem pel dia11 de desembre fer la caminada gairebé completa del camí del riu.
Sortirem a 3/4 de 7 del matí a la plaça Manuel Raventós (plaça Miró) en cotxe o bus cap al lloc d'inici de la caminada. Els socis de les entitats d'altres pobles col·laboradors del "Camí del riu" s'hi poden afegir en diferents punts del trajecte,  o fer la ruta complerta. Els horaris aproximats de pas són: Inici a les 7:15 aproximadament de les Deus de Sant Quintí, a partir de 3/4 de 9 està previst començar a passar per Sant Pere sempre pel trajecte del camí del riu, a les 10:15 o 10:30 aproximadament esmorzarem al Ajuntament de Torrelavit.
La caminada son 26 km. baixant per el riu Mediona-Bitlles, seguint per l'Anoia i remuntant la riera de Lavernó, fins a Can Mas de la riera.
En arribar, aproximadament a les 3 de la tarda, ho celebrarem amb un bon àpat ( qui vulgui quedar-s'hi), hi haurà fideuà, pollastre amb patates, beure, postres i cafè per tant sols 10 euros. No cal inscripció prèvia, tant sols hem de saber-ho abans de les 9 del matí. Per tant els que s'apuntin a Sant Pere o Torrelavit sí que haurien de fer una trucada a primera hora del matí.
Ja sabeu que el projecte del "Camí del riu" s'ha gestionat des de diferents ajuntaments per on transcorren els rius Mediona, Bitlles i Anoia. Es tracta d'una ruta molt propera a nosaltres amb un gran interès paisatgístic i natural. Realment, podreu veure que l'esforç que s'ha realitzat per fer neteja i obrir pas per aquest camí ha valgut molt la pena. Així que no dubteu gens en participar en aquesta sortida doncs gaudireu de valent!!!
Cal portar-se l'esmorzar i el beure.

La caminada és oberta a totes les sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní. També poden participar els socis d'altres entitats excursionistes dels municipis col·laboradors amb el projecte "Camí del riu". També està obert a tots aquells aficionats al senderisme que disposin de la Llicència de la FECC d'enguany.