Sopar Fi de temporada

Com sabeu, quan s'acosta l'estiu i el període de vacances fem un petita aturada en les nostres sortides per reprendre-les amb encara més energia, si cap.
I, com no, el sopar de Fi de temporada a la fresca, un acte de germanor molt esperat per als nostres socis i simpatitzants, doncs sempre ens divertim molt.

Aquest sopar, està previst pel dia 27 de juny, entre les 9 i 2/4 de 10. L'Ajuntament ens ha cedit l'espai de Can Mas de la Riera, i ben segur que en gaudirem tant o més que els darrers anys.
Un sopar que és clarament una altre ganga que ofereix el club... només 7 euros per persona!!. I ja sabeu que el sopar és obert a socis, familiars, amics i simpatitzants. Tot un esdeveniment en majúscules: SOPAR A LA FRESCA.
Els que tingueu ganes de fer una caminadeta abans del sopar, per anar fent gana, podeu participar a la caminada que han preparat uns quants del Club. Sortida, a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Montseny (davant de correus). Es tracta d'una caminada curta, d'unes 2 hores pels volts de Sant Sadurní.
Així que ja ho sabeu... no hi podeu faltar!!