A LA VILA EN BICICLETA, 2013

Tot i la suggerència del títol, no es tracta de fer cap ruta en bicicleta. Es tracta, com sempre, de caminar. Lògicament us preguntareu, doncs, quin és el motiu per haver escollit aquest títol. "A LA VILA EN BICICLETA" és el nom de la campanya que organitza "SOM Sant Sadurní" dins del marc de la "Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura".
Podeu trobar informació de totes les activitats d'aquest dia al web "A LA VILA EN BICICLETA 2013".
L'any passat ja hi varem col·laborar, i de nou, aquest any hi participem guiant una caminada pels volts de la nostra vila. La caminada té una distància aproximada de 11 Km. i és de nivell de dificultat baix.
Totes les activitats d'aquest dia s'inicien a la zona d'aparcament del Pont Romà, i per tant, la nostra caminada també.
L'hora prevista per començar és a les 10h., doncs és l'hora que l'organització ha previst per l'inici de les activitats. La durada de la caminada estarà entre dues i tres hores, com a màxim.
El dia concertat per a les activitats és el 21 de setembre i recordeu que calen inscripcions, que podeu fer entre el 10 i el 20 de setembre a Esports Solà, Tallers Domingo, Tot Sport i Som Sant Sadurní. A més, també podeu fer les inscripcions al web que us hem indicat anteriorment. Per si algú ho dubtava, les inscripcions són gratuïtes.

Per l'hora de començar, crec que us imagineu que cal venir esmorzat de casa, però com sempre, cal portar beure i calçat adequat. Us hi esperem!!