Ruta pel Garraf

El massís del Garraf, un espai natural que ja coneixem, el tenim molt a prop de casa i quasi tots hem fet alguna ruta per aquest entorn. Tot i així, la ruta que us proposem per aquest diumenge (17/02/2013), diferent a les que hem fet fins ara, possiblement us portarà a descobrir nous indrets i nous paisatges que ben segur us faran gaudir de la natura.
La ruta s'inicia a Bruguers, petita localitat del municipi de Gavà, propera, doncs, a aquest municipi i també a Begues. Es tracta de fer el cim del Puig de les Agulles, i també el de La Morella. D'aquest últim cim us puc dir que és el més alt del Massís i d'on podrem gaudir de bones vistes del Garraf, especialment si el dia és clar.
També visitarem el Castell d'Eramprunyà, el qual fou esmentat ja l'any 957. Podeu trobar un resum històric d'aquest castell clicant aquí.
No és una ruta llarga, d'uns 14 Km., però cal dir que passarem per camins força pedregosos, propis d'aquest massís. Per això hem qualificat aquesta ruta de nivell mig.
Ens trobarem, al pàrquing del CAP, a les 7,30h. i com és habitual, cal portar-se l'esmorzar i el beure. El trajecte fins a Bruguers, el realitzarem usant vehicles particulars, i pot durar uns 35 o 40 minuts.
Ens espera una bona caminada, no hi falteu!