Cim de la Font Blanca

El dia 30 de juny volem fer el cim de la Font Blanca. Podeu trobar molta informació d'aquest cim per Internet, però si us voleu estalviar de buscar, aquí teniu l'enllaç del web Viquipèdia sobre aquest cim andorrà: Font Blanca
Tal com es va fer en la sortida al Comapedrosa l'any passat, podem optar per anar-hi el dia anterior pernoctant a Andorra o anar-hi el mateix dia, agafant cotxes particulars. En aquest últim cas, penseu que cal sortir a les 5h. del matí de Sant Sadurní (lloc de trobada, pàrquing del CAP).

Per als que vulgueu pernoctar a Andorra, sapigueu que una bona part dels que varen venir l'any passat es van hostatjar a l'Hotel de Sant Eloi de Sant Julià de Lòria. Enguany hi ha ja un grup de persones del Club que han fet reserva en aquest Hotel per a aquest dia. Alguns han fet, fins i tot, reserva per tot el cap de setmana.

Els que decidiu pernoctar en algun hotel, us informo de que, lògicament, cadascú haurà de procurar fer la reserva oportuna que més li convingui, i que la majoria d'hotels permeten fer la reserva des del seu propi web, però també volem informar-vos de que hem trobat un web on els preus són fins i tot millors que els que ofereixen els mateixos hotels: http://destinia.com/

Hem pensat trobar-nos davant de l'hotel Sant Eloi de Sant Julià de Lòria a les 8h. on hi ha un bon espai d'aparcament. Des de l'hotel fins a la sortida tenim uns 30 minuts més de cotxe. La caminada, d'uns 14 km. es pot fer en unes 7 hores. Caldrà portar-se el beure, l'esmorzar i el dinar. Si recordeu, en altres ocasions que hem anat més lluny també hem portat el dinar, així que no us en oblideu.
Es tracta d'una caminada al Pirineu, això sol ja ens diu que hi haurà un bon desnivell acumulat i que, per tant, es tracta d'una ruta de nivell de dificultat Alt. El desnivell de pujada aproximat és de 1000m. Encara que la sortida la fem en una època de l'any en que fa bon temps, penseu que és necessari portar una mica de roba per abrigar-se, doncs les temperatures al Pirineu, com us podeu imaginar, són força més baixes que les d'aquí. L'any passat, per exemple, d'alt del cim del Comepedrosa, a més de fer-hi vent hi feia bastant fred.

Bé, animeu-vos a venir, que ja sabeu que les caminades al Pirineu són sempre molt divertides i que els paisatges que ens ofereix el Pirineu són, per dir-ho d'alguna manera, impressionants.