APORTACIONS SOCIS

Com que som un Club molt ben avingut, als nostres socis els agrada compartir coses, que poden estar o no relacionades amb el món del senderisme. Així que, si sou socis o simpatitzants del "Trekking Sant Sadurní" i voleu compartir alguna informació en aquesta pàgina, envieu un correu a l'adreça del club tot indicant en l'assumpte el text "aportacions socis" i inseriu en el cos del missatge la informació que vulgueu compartir.

La nostra companya Imma ens ofereix un espectacle floral en imatges d'orquídies per aquells que tingueu curiositat o interès en el tema.
Us envio fotos d'orquídies perquè les pugueu reconèixer. Les he fetes jo l'any passat i aquest any. Floreixen entre març i juliol. Costa de veure-les perquè són petitones, però quan les trobo, em fa molta il·lusió.


La més típica i estesa és la rosada (rosa fluix i també rosa fort) que té forma piramidal (se'n veu molt al Pirineu).---------------------------------------------------------------------
Vull informar-vos, doncs crec que us pot interessar, d'un repte personal que han acomplert dos atletes amateurs de la nostra comarca, un d'ells sadurninenc. Es tractava de realitzar 12 maratons durant l'any 2012. El repte l'han anomenat 2012, 12 mesos 12 maratons. A continuació us adjunto un enllaç al Youtube per a que pugueu veure un resum d'aquest repte que també va tenir ressò a la premsa local:
            2012, 12 mesos 12 maratons
De passada, aprofito per felicitar-los pels més de 500 Km. recorreguts!

----------------------------------------------------------------------------------
El nostre company del Club Josep Badell va participar a la 9a. Caminada de Muntanya Fira setembre d'Igualada. És una caminada competitiva i la bona notícia per a ell i també per al nostre Club (ja que va participar com a membre del C.E. Trekking Sant Sadurní) és que va obtenir el 1er. premi de la seva categoria. 
El C.E. Trekking Sant Sadurní FELICITA AL JOSEP per aquest premi obtingut!!
(Imatge en la que podem veure el moment en que el Josep va rebre aquest premi)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------L'aportació de la nostra amiga Imma és una recepte de cuina per a la preparació de  la coneguda "Coca de vidre" amb la qual ens ha endolcit alguns dels esmorzars de les nostres caminades. Aquí la teniu:Coca de vidre fàcil
Ingredients:
- una massa de pasta brisa (150 g de farina com a màxim perquè quedi prima, estesa en la plata negra de forn molt gran)
- oli d'oliva
- força sucre
- anís ( "anís del mono")
- pinyons

Preparació: Escalfar el forn a 180-200ºC. Estendre la massa de pasta brisa per sobre la safata del forn amb el paper que incorpora la mateixa massa i passar-hi el corró. Punxar-la amb una forquilla per evitar bombolles durant la cocció. Posteriorment untar-la amb l'oli d'oliva de forma generosa i espolsar-hi força sucre per sobre.
S'introdueix al forn fins que adquireix un to ben daurat i ben torradet.  Apaguem el forn, hi afegim els pinyons i la deixem dins fins que es refredi. Quan la traiem, hi afegim l’anís (es podria fer quan hi afegim els pinyons).