Cursa i Caminada MARRAMEU

Pel dia 11 d'octubre us proposem participar en una interessant cursa/caminada que els nostres veïns de Gelida han organitzat. Per participar-hi us caldrà fer inscripció.
Podeu trobar més informació clicant el següent enllaç: Marrameu


EL CIM DEL MONTGRÒS

El Montgròs, el cim més emblemàtic de la Vall de Ribes, es troba al municipi de Sant Pere de Ribes, comarca del Garraf. El cim (358 m.) ens ofereix vistes sobre tot el Penedès, el massís del Garraf i l'Ordal. La ruta, d'uns 11 Km., té per objectiu principal assolir aquest cim i gaudir d'aquestes vistes de la nostra comarca i les del voltant. Hem triat aquesta sortida de nivell baix per fer el 27S, ja que ens permetrà arribar més aviat de lo habitual a Sant Sadurní i aquells que vulguin podran participar amb tranquil·litat a la jornada electoral.
No penseu pas que per ser curt el trajecte no és prou interessant, ans al contrari, és una ruta en un entorn natural atractiu i vistes panoràmiques de gran bellesa. 



Ens trobarem a les 8h. al pàrquing del CAP Sant Sadurní i, com sempre, l'esmorzar i el beure cal portar-se'ls de casa.
Caldrà l'ús de vehicles particulars per anar fins al punt d'inici de la caminada.
Així que ja ho sabeu, si en teniu ganes podeu fer una jornada completa: caminar i votar!!!

Caminada oberta a sòcies i socis del C.E. Trekking Sant Sadurní.

Les Gorgues del Foix

Pel diumenge 20/09 us proposem una caminada a Les Gorgues del Foix. Alguns de vosaltres ja en vàreu fer una de similar el 2013,  en aquesta ocasió la ruta és una mica diferent però, lògicament, també consisteix en conèixer els volts del riu Foix. Segur que us agradarà.
Sortirem a les 7,30 del pàrquing del CAP de Sant Sadurní. La ruta no és llarga, d'uns 13 Km. però té passos dificultosos, per això l'hem classificat com de nivell mig
És recomanable portar pantaló llarg i calçat adequat per travessar el riu per passos de molt poca profunditat.
Cal fer servir vehicles particulars per anar fins l'inici de la caminada. Sortirem des del Santuari de la Mare de Déu de Foix. Tenim una 1/2 hora de cotxe.

Porteu-vos, com sempre, l'esmorzar i el beure.

Caminada oberta exclusivament a socis i sòcies del C.E. Trekking Sant Sadurní.