Nou aplaçament de la sortida Gorgues del Foix.

Malauradament cal tornar a anul·lar la sortida a Les Gorgues del Foix prevista per el dia 1 de juny. Les abundants pluges dels últims dies fan aconsellable posposar de nou aquesta excursió que sembla que estigui destinada a ser aplaçada indefinidament. No perdeu l'esperança: més tard o més d'hora la farem!!!

Fotos Sortida a Montserrat.

No cal que us faci cap explicació de com va anar aquesta sortida doncs el Josep ens ha fet una grata col.laboració afegint al apartat de comentaris de l'escrit anterior un resum força detallat de la sortida, us recomano que el llegiu doncs realment val la pena.

En Pere ha enviat un missatge al grup on hi ha adjuntat fotografies, a més ens comunica que en la seva opinió la sortida va ser 'de coña'.

En el següent enllaç podreu accedir a l'àlbum d'aquesta excursió on hi he penjat les fotografies rebudes fins ara. Com deia, algunes provenen del Pere i altres les he rebut dels nostres amics Antonio i Isabel, però a més n'he afegit algunes de pròpies. Gaudiu-ne.

Àlbum Montserrat

Sortida a Montserrat.

Dia i hora: 18 de maig a les 6h. Dificultat: Alta
Sortim amb cotxe des de la zona esportiva fins a Can Massana.
Caminarem de Can Massana al Monestir.
Distància: 14 Km. Desnivell acumulat: 1138 (pujada) 1146 (baixada).
Cal portar esmorzar i aigua. És interessant portar un impermeable.

Perfil del recorregut:

http://perso.wanadoo.es/antoniplanasvila/Montserratintegral/ressenya.htm

Properes sortides.

LES GORGUES DEL FOIX.

11 de maig de 2008. Cal estar a les 7h. a la zona esportiva.
Portar esmorzar i aigua. Dificultat mitja - alta.
Distància aprox. 14-15 Km.
Durada : de 1 a 1,5 hores de cotxe (inclou l'anada i la tornada) i 5 hores de caminada que inclou el temps d'esmorzar.
ATENCIÓ !!! NO ES FA AQUESTA SORTIDA EL DIA 11 DE MAIG.(HA QUEDAT POSPOSADA). SI US PLAU, AVISEU A QUALSEVOL QUE ESTIGUÉS INTERESSAT A VENIR, SOBRETOT SI NO DISPOSA DE INTERNET.

MONTSERRAT.

18 de maig de 2008. Recorregut: de Can Massana al Monestir.
Distància aprox. 11,5 - 12 Km.
Dificultat: alta (és un trajecte curt però amb forts desnivells).
Es farà una reunió el 15 de maig per concretar l'hora i altres aspectes. Els que estigueu interessats cal que vingueu a aquesta reunió que tindrà lloc a l'índex (com sempre) a les 20,30 hores. Aquesta reunió és únicament per concretar temes de la sortida de Montserrat.

Us recordo que per el dia 11 de maig hi ha també una sortida proposada pel servei d'esports al Parc del Foix de la qual ja vaig enviar informació a tothom.