Recordeu!!

Recordeu!! No es fa la sortida del dia 27 a les Gorgues del Foix.
(Sortida que NO queda anul·lada, només l'hem APLAÇAT).
Aviseu a qualsevol que us trobeu que tingués intenció d'anar-hi, sobretot si és algú que no disposa de correu electrònic ni Internet, doncs només ho hem comunicat d'aquesta forma.

Us recordo que hi ha dos propostes per aquest dia (27-4-08), la proposta del servei d'esports i la de l'AA.VV. de Can Benet. De les dues sortides he enviat informació a tothom per correu, però si algú no l'ha rebut pot enviar-me un correu a l'adreça electrònica del grup i li faré arribar.

He afegit dos àlbums de fotos:

Molins-Vilafranca.

Olivella-Margalló.

Espero que us agradin.

Àlbums

Us vaig prometre unes fotos, i com sap tothom "lo prometido es deuda".

Album Moncau i Pic d'agulla.

Album Font-rubí.

Si teniu més fotos que desitgeu compartir, si us plau, envieu-me-les a l'adreça electrònica del grup i aniré afegint-les als àlbums. Sobretot de la sortida del Moncau, que n'hi ha molt poques.

Benvinguts!!

Inaugurem el blog del Grup de trekking de Sant Sadurní.
Espero que us agradi la idea de tenir un blog. En aquí podrem afegir informació de les excursions i sortides que hàgim fet o que tinguem previst de fer. En cada entrada hi podeu afegir comentaris i opinions que podran veure la resta de persones del grup.
De mica en mica aniré afegint informació de les sortides que ja hem fet i també hi penjaré algunes fotos per tal de que tots les pugueu veure i descarregar .
Us animo a que entreu comentaris en aquesta mateixa entrada. És molt fàcil. Només cal marcar amb el ratolí a la paraula "comentaris".
Si voleu que afegeixi alguna informació o bé que hi pengi alguna fotografia m'ho podeu comunicar per correu electrònic a l'adreça del grup que tots coneixeu.

Marc. Administrador del blog.